fmc@klub-modul.dk

Covid-19 retningslinjer per 01. marts 2021

DET ER NU TILLADT AT CYKLE SAMMEN UDEN FOR SOM VI PLEJER.

Dog er det endnu ikke muligt at mødes i klublokalet, men under baldakinen ovenfor klublokalet.

Du er velkommen til at bruge toilettet inden afgang.

Du er ligeledes velkommen at gå i klublokalet og købe materialer.

Ved indgang til klublokalet står håndsprit, som alle skal benytte.

Cykling uden for ER NU TILLADT

Tilhører du en særlige risikogruppe, så anbefales at du cykler alene og dermed undgår evt. smitte.

Vi mødes uden for og samler os i de hold vi skal cykle ud i. Sundhedsmyndighederne anbefaler, at man ikke blander sig mellem holdene for at holde smitterisikoen nede.

Vi kører i hold som vi plejer. Det er tilladt nu at være op til 25 i en gruppe. Men det er stadig bestyrelsens opfattelse, at man ikke bør være mere end 12-14 på et hold. Denne restriktion er ikke af sundhedsmæssige grunde, men af trafiksikkerhedsmæssige grunde. Så snak sammen og del jerHvis flere end 10 møder op, så skal man køre i to hold af maksimalt 10 (forsamlingsforbud er 10).

• Når vi kører 2 og 2, så sørg for fornuftig afstand til sidemanden. Bagud opfylder man automatisk 2 meter kravet.
  • At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde. Og dette gøres kun når du sidder bagerst i feltet.
  • At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – tag en lille dunk håndsprit med på turen.
  • At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som for eksempel feber, hoste, muskelømhed – og føler du dig dårlig på cykelturen, så er det bare om at vende snuden hjemad.
  • At medbringe slanger, patroner, pumpe, dækjern, vand, energi mm. til dig selv, så du ikke skal låne af andre.

Indendørs (max. 9 medlemmer til spinning og 2 til styrketræning samtidig). AFLYST INDTIL VIDERE

Styrketræning (max. 2 medlemmer ad gangen)

Du skriver på FMC's facebookside at du træner på et bestemt tidspunkt, således at andre ved der er optaget eller at der er plads til en mere.

• Der skal holdes 2 m afstand
  • Du skal selv medbringe måtte
  • Efter brug af de enkelte redskaber eller ribben, skal der afsprittes
    •  Hvis du træner med et andet medlem du ikke har tæt kontakt med til hverdag, så sprit af efter hver øvelse
    • Hvis du træner med et andet medlem du har tæt kontakt med til hverdag, så sprit af efter endt træning
  • Gulvet i træningsområdet skal vaskes efter brug uanset du har brugt måtte

Spinning (max. 9 medlemmer ad gangen)

• Du skal medbringe håndklæder til at lægge under cyklen
  • Efter træning skal cyklen som sædvanlig sprittes af
  • Der skal vaskes gulv i området omkring de brugte cykler
  • Tastatur, mus og PC skal aftørres med engangs-desinficeringskludene som står ved PC'en

Omklædning og badning

Damernes omklædningsrum må kun benyttes af to medlemmer ad gangen og damernes baderum må kun benyttes af 1 medlem ad gangen.

Herrernes omklædningsrum, som vi har 2 af  må benyttes af 4 medlemmer i hver (altså 8 total) og herrernes baderum må benyttes af 1 medlem ad gangen.

I både damernes og herrernes omklædningsrum skal sidste medlem, der benytter baderum og omklædningsrum, afspritte badeområdet (armatur, håndvask) og bænkene i omklædningsrummet

Klublokaler

Klublokalet er lukket, idet alle sociale aktiviteter foreløbig er sat på hold INDTIL VIDERE.

Du er dog velkommen til at luske ind og købe materialer.

Toilet   MÅ BENYTTES INDEN AFGANG

Det er tilladt at benytte toilettet. Man vasker selvfølgelig hænder, når man er færdig. Herudover aftørrer man vask og toilet bræt med det fremsatte sprit.

På begge toiletter er der opsat papirhåndklæde dispensere, således at vi nu anvender papir til tørring/aftørring.

Hvis du bliver smittet med Corona virus

I tilfælde af coronasmitte bedes du kontakte bestyrelsen via mail eller facebook.