fmc@klub-modul.dk

Covid-19 retningslinjer per 29. juni 2020

Cykling uden for

Vi kører i hold som vi plejer. Hvis et af holdene bliver for stort, så bør man køre i to hold. Fx hvis man bliver over 12-13, så bør man dele holdet. Holdkaptajnen tager vurderingen.

Når vi kører 2 og 2, så sørg for fornuftig afstand til sidemanden. Bagud opfylder man automatisk 2 meter kravet.

At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde. Og dette gøres kun når du sidder bagerst i feltet.

At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – tag en lille dunk håndsprit med på turen.

At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som for eksempel feber, hoste, muskelømhed – og føler du dig dårlig på cykelturen, så er det bare om at vende snuden hjemad.

Tilhører du en særlige risikogruppe, så anbefales at du cykler alene og dermed undgår evt. smitte.

At medbringe slanger, patroner, pumpe, dækjern, vand, energi mm. til dig selv, så du ikke skal låne af andre.

At møde op omklædt og tage hjem umiddelbart efter træning.

Styrketræning

Træningsfaciliteterne må igen anvendes. Måtterne er fjernet fra gulvet.

Du skriver på facebook (både på Halsnæs Tri og FMC) at du træner på et bestemt tidspunkt.

Træningsfaciliteterne må kun bruges af to medlemmer samtidig (4 kvm per person). Dukker du op og der i forvejen er 2 i gang må du vente til der er plads.

Der skal holdes 2 m afstand

Du skal selv medbringe måtte

Efter brug af de enkelte redskaber eller ribben, skal der afsprittes

Gulvet i træningsområdet skal vaskes efter brug uanset du har brugt måtte

Spinning

Spinning må igen anvendes

Der må maksimalt være 9 medlemmer tilstede

Der er spærret 5 cykler, så kravet om 2 m afstand overholdes

Du skal medbringe håndklæder til at lægge under cyklen

Efter træning skal cyklen som sædvanlig sprittes af

Der skal vaskes gulv i området omkring de brugte cykler

Tastatur, mus og PC skal aftørres med engangs-desinficeringskludene som står ved håndvasken

Omklædning og badning

Damernes omklædningsrum må kun benyttes af to medlemmer ad gangen og damernes baderum må kun benyttes af 1 medlem ad gangen.

Herrernes omklædningsrum må benyttes af 4 medlemmer ad gangen og herrernes baderum må benyttes af 2 medlemmer ad gangen.

I både damernes og herrernes omklædningsrum skal sidste medlem, der benytter baderum og omklædningsrum, afspritte badeområdet og bænkene i omklædningsrummet

Klublokaler

Vi har reduceret bordplads og siddefaciliteter, så der kun er plads til 24 personer.

I henhold til retningslinjerne er dette tilladt, hvis man i det væsentlige sidder ned (2 kvm per person og 1 meters afstand fra næsetip til næsetip).

Bemærk at kvm kravet er det dobbelte (4 kvm) hvis man står op, hvorfor vi forudsætter at medlemmerne i væsentligt omfang sætter sig ned, når vi mødes.

Ved indgang til klublokalet står håndsprit, som alle skal benytte ved indgang.

Det er tilladt at benytte toilettet. Man vasker selvfølgelig hænder, når man er færdig. Herudover aftørrer man vask og toiletbræt med det fremsatte sprit og køkkenrulle.

Sidste medlem, der forlader klublokalet (’låsemanden’), aftørrer håndtag med engangs-desinficeringskludene som står ved håndvasken.

Tirsdagsfrokost og andre arrangementer i klublokalet

Lokalet er stort nok til 24 personer (2 kvm per person, hvis man i det væsentlige sidder ned og har 1 m afstand fra næsetip til næsetip). Borde og stole er opsat hensigtsmæssigt.

Bestyrelsen har besluttet, at tirsdagsfrokosten og andre arrangementer kan gennemføres, under følgende retningslinjer

Ved ankomst afspritter du dine hænder inden du går ind i klublokalet.

Borde og køkkenborde sprittes af inden arrangementet starter

Ved hvert bord udpeges en bordansvarlig, som sørger for at hente og bringe mad og ditto rydder af. Resten bliver siddende.

Ved opvask udpeges 3 medlemmer til dette og disse sørger for rimelig afstand under opvasken.

Ved toiletbesøg iagttages almindelige regler, som er opsat på spejlene. Nemlig at man selvfølgelig vasker hænder, når man er færdig. Herudover aftørrer man vask og toiletbræt med det fremsatte sprit og køkkenrulle.

Den/de ansvarlige for arrangementet sørger for at afspritte borde, armlæn på stole, diverse dørhåndtag og køkkenbord samt toiletbræt og håndvask på begge toiletter inden man forlader lokalerne.

Håndklæder og viskestykker anvendt på dagen hjemtages af et medlem, vaskes og hænges tilbage igen.

Hvis du bliver smittet med Corona virus

I tilfælde af coronasmitte bedes du kontakte bestyrelsen via mail eller facebook.