torben.snowman@snowcon.dk

Hold 1
Medlemmer, der er erfarne og/eller har masser af krudt i benene. Man holder naturligvis sammen i feltet og vurderer, hvem der er med.
Ligeledes sørger man for at hjælpe hinanden ved eventuelle defekter og lignende. Der indlægges intervalrunder i ca 15-30 minutter med opsamling.

Tur-længde lørdage: I starten 65-75 km, senere op til 90-110 km.
Tur-længde søndage: 60-75 km. De søndage, hvor der køres "lang tur", bliver turen 80-140 km. Fælles med Hold 2

Hold 1 kører med gennemsnitshastighed mellem 29-31 km/t afhængig af intervaller, vind og rute.

Hold 2
De ret erfarne cyklister, som ikke behøver nogen instruktion. Rigtig mange af klubbens medlemmer vil køre på dette hold, hvilket dog kræver, at man er i rimelig træningstilstand, selvom hastigheden holder sig på et rimeligt niveau.
Selvfølgelig samlet ud og samlet hjem. Der indlægges intervalrunder i ca 15-30 minutter med opsamling i det omfang holdet aftaler det.

Tur-længde lørdage: I starten 65-75 km, senere op til 90-110 km.
Tur-længde søndage: 60-75 km. De søndage, hvor der køres "lang tur", bliver turen 80-140 km. Fælles med Hold 1

Hold 2 kører med gennemsnitshastighed mellem 26-29 km/t afhængig af intervaller, vind og rute.

Hold 3
Dette hold er for vores medlemmer der vil tage det roligt, men stadig er trætte når de kommer hjem.
Der er næsten altid indlagt et Café stop på vejen.
Selvfølgelig samlet ud og samlet hjem. Der indlægges intervalrunder i ca 15-30 minutter med opsamling i det omfang holdet aftaler det.

Tur-længde lørdage: I starten 50-60 km, senere op til 70-80 km.

Hold 3 kører med gennemsnitshastighed mellem 22-24 km/t afhængig af intervaller, vind og rute.

Hold 4
NYT HOLD.
For den absolutte nybegynder og de, der ikke kan følge med på hold 3.Her køres stille og roligt.

Tempoet og turens længde retter sig hele tiden efter den/de svageste i gruppen.

Nye medlemmer
Når du melder dig ind i klubben tager vi en snak om, hvor du formentlig hører til. Man finder hurtigt ud af, om holdet er for hurtigt eller for langsomt, og så flytter man hold.

Hvis du aldrig har kørt på racer før, så triller du med på hold 3 eller 4, som er verdensmestre til at tage sig af uprøvede kræfter.

Generelt for alle hold
Såfremt holdet består af 16-18 ryttere eller flere kan holdet deles i 2 grupper.

Kaptajnerne skal altid møde velforberedt op og være til stede i klubben senest 10 min før start, så der er tid til at give en kort information om ruten, hvor det evt. er tilladt at "jagte" et byskilt, løbet givet frit osv.
HUSK: Efter afslutningen på en jagt eller bakkespurt er der altid opsamling, hvilket betyder, at de forreste enten stopper, eller vender om og kører ned til de bagerste.

Træningen skal altid starte med en opvarmning, dvs. man "lunter" de første 10-12 min., inden man kommer op på "fulde omdrejninger".
Det er kaptajnens opgave at sørge for, at alle på holdet overholder alle de foreskrevne regler med hensyn til hastighed m.v. Hvis der er personer, som ikke vil rette sig efter dette, men bliver ved med at "optrappe" tempoet, skal disse have besked på, at de bliver nødt til at forlade feltet og fortsætte alene.

Og så kører man selvfølgelig med GO STIL:
  1. Vis hensyn til hinanden og andre
  2.  Brug altid cykelsti